Ár: 18 000 Ft
Időpont: 2018. május 26., szombat
Helyszín: Lélek Palotája, 1039. Budapest Lehel utca 15-17. A tanfolyam 2 egymást követő hétvégén kerül megrendezésre: 1. hétvége (szombat és vasárnap 10-16 óra): 2018.05.26 - 2018.05.27. 2. hétvége (szombat és vasárnap 10-16 óra)
Kezdés: 10 óra 00 perc
A BOLDOG ÉLET 4 TÖRVÉNYE
 
Dr. Palasthy Katalin - belgyógyász, háziorvos, természetgyógyász oktató - az alternatív gyógyászat világába kalauzol Benneteket 4 alkalmas tanfolyamában.
Szeretnéd megtudni mire jó és mire nem?
 
Úgy érzed néha fogytán az energiád? Nem tudod, honnan meríts erőt? Vagy még inkább nem tudod, mi az, amit elrontasz a mindennapokban? Mit tehetnél egészséged megőrzéséért? A tanfolyamon megismerhetsz néhány rendkívül erőteljes energetizáló módszert, pl. az akupresszúrát és különböző meditációs technikákat, melyeket alkalmazva újra kirobbanó formában lehetsz. Megismerheted szervezeted működését és az élet azon egyszerű szabályait, amelyek visszavezetnek egy természetes, egészséges és boldog élethez. Azt kérdezed, ezt miért nem a középiskolában tanították meg?! Ezt a tudást szinte mindenkinek pótolnia kell. A boldog élet 4 törvénye visszavezet saját testi-lelki egészségünkhöz, azért, hogy a születés és a test elhagyása között valóban élhessünk.
 
A tanfolyam 2 egymást követő hétvégén kerül megrendezésre:
1. hétvége (szombat és vasárnap): 2018.05.26 - 2018.05.27.
2. hétvége (szombat és vasárnap): 2018.06.02 - 2018.06.03.
 
Tematika:
·       Élettan és anatómia
·       Alternatív gyógyászat jelentősége, szerepe az egészségmegőrzésben
·       Meditáció, megnyugvás élettani hatásai
·       Felnőtt élet szabályai
 
A tanfolyamon elméleti és gyakorlati megtapasztalásra is van lehetőség!
 
Bemutatkozás:
Dr. Palásthy Katalin 1958-ban született Debrecenben. Itt végezte el az Orvostudományi Egyetemet (SOTE), 1982-ben. Ezt követően kórházban dolgozott belgyógyászként, ahol rengeteg szakmai tapasztalatot szerzett a klinikumban.
 Magyarországon az alternatív tudományok ismerőjének első generációjához tartozik, 1986 óta foglalkozik alternatív orvoslással. Számos a szakmában megbecsült oktatótól személyesen is tanult, pl. Oláh Andor, prof. dr. Török Szilveszter, Bigelbaurer Pál, Völgyesi Pál, prof. Petri Gizella.
Tanulmányai között szerepelt: akupunktúra, kínai orvoslás, fitoterápia, homeopátia, reflexológia, lézerterápia, de elvégezte az életmód kurzust is és jelenleg is folyamatosan képzi magát.
 Az utóbbi évtizedekben a figyelme a gyógyítás felől egyre inkább az egészségmegőrzés felé fordult, mivel tapasztalatai arra mutattak rá, hogy a betegségeket csak viszonylag késői stádiumban tudjuk felismerni, kialakulásuk azonban hosszas életmódbeli hibák következménye. A betegségeknek tehát sokkal hatékonyabb a megelőzésük, mint gyógyításuk.
Több mint 10 éve vegetáriánus. Az egészség megőrzését is részben ebben az étrendben találta meg. Kísérletező típus, ma már gluténmentes vegánság egyik hazai elkötelezettje, de ugyanakkor vallja, hogy minden embertípus és mindenféle életstílust és étrendet követő személy állapotán is lehet javítani. Ismert különleges, gondoskodó, a pácienseket mindig meghallgató orvosi gyakorlatáról.
20 éve készít fel természetgyógyászokat hivatalos szakmai záróvizsgára. Jelenleg a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületében és Gizella Oktatási Stúdióban végez oktatói tevékenységet.
15 éve tevékenykedik háziorvosi praxisban, emellett magánpraxist is fenntart. A gyógyítás mellett tervei között szerepel a fiatal felnőttek egészségnevelése, egészségünkkel kapcsolatos szemléletformálása és az öngyógyításhoz szükséges képességek megtanítása, amely korunk rohanó emberének tudástárából napjainkra sajnos teljesen kihalt.
Egyedi látásmódja, az, hogy mindig összefüggéseket keres a testi és lelki panaszok között, hogy a betegségek valódi gyökerét kutatja eltérően a tünetekre válaszokat adó gyakorlattól és holisztikus látásmódja is egyedülálló szakemberré teszi - állítják tanítványai. Praxisában arra helyezi a fókuszt, hogy mind a hagyományos, mind az alternatív keleti módszerek közül megtalálja azt, amely az egyén számára személyre szabottan a legjobb.

A tanfolyam minimum 6 fő jelentkezése esetén indul!

Helyszín: Lélek Palotája, Budapest 1039. Lehel utca 15-17. 
További információ: Szakács Beáta  +36/30-978-3669