Ár: 4 500 Ft
Időpont: 2018. december 15., szombat
2018.12.15. 15:00-17:00
A szaloncukor igazi európai hagyomány, azonban manapság már alapvető kívánalom, hogy ez a szép karácsonyi édesség egyben egészséges is legyen.

Huszár Zsuzsa, a CukorLabor termékfejlesztője és dietetikusa segítségével készíthetsz vegán, nyers és cukormentes szaloncukrot.
A marcipános, gyümölcsös, krémes finomságokból egy személy negyed kilogrammot tud majd hazavinni.

Készüljünk együtt az ünnepekre!

A workshup minimum 6 fő jelentkezése esetén indul.

További informácó: Szakács Beáta 30/978-3669
E-mail: lelekpalotaja@1108.cc
Helyszín: Lélek Palotája, 1039. Budapest, Lehel utca 15-17.

Jelentkezési feltétel:

Az összeg minimum 50 %-nak a befizetése, a jelentkezést követő 5 munkanapon belül.

Fizetési módok:
  • Banki átutalás: (Kérjük, tüntesse fel nevét illetve a tanfolyam típusát! Köszönjük!)

Számlatulajdonos: Govinda Csillaghegy Kft.

Számlaszám: 10300002 - 10631868 - 49020015 
Számlavezető fiók: MKB Zrt. 

  • Személyesen: a Lélek Palotájában (telefonos egyeztetés szükséges).