Ár: 18 000 Ft
Időpont: 2018. augusztus 25., szombat
2018.08.25. (szombat) 10-15 óra és 2018.09.01. (szombat) 10-15 óra
Kezdés: 10 óra 00 perc
Az indiai konyha varázslatossága a sokszínűségében és mélységében rejlik. A különböző stílusok elkészítési módszerei még változatosabbá teszik az eleve sokrétű konyhaművészetüket.

 Az alapok után is van bőven mit tanulni, hogy valójában megérthessük mitől “indiai” igazából az indiai étel és elsajátíthassuk azt. 

Haladó tanfolyamunk során az eddigi ismeretek elmélyítése mellett, új recepteket is elsajátíthhatnak a résztvevők, valamint megismerkedhetnek a különböző stílusok különbözőségeivel és egyedi főzési technikáikkal.

Első körben megtanítjuk, hogyan készül Indiában a házi sajt. Majd az alap kurzuson megtanult preparaciókat (leves, csatni, szabdzsik,kenyér fele, csemege) bonyolítjuk, igazi kuriózumnak számító különlegességekkel.

Desszertre is számíthatnak a résztvevők, ami India egyedi ízvilágát fogja hozni, ezáltal tovább színesítve menü palettánkat.

Séf: Ananda Chandrika dévi dászi

Tarts velünk!

További érdeklődés: Szakács Beáta 30/978-3669
E-mail: lelekpalotaja@1108.cc